Vermezović: Zabija, odluči šta hoćeš

Izvor: Mondo, 25.Avg.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Zabija, odluči šta hoćeš

Trener Partizana izgubio strpljenje za svojeglavog napadača iz Libije. "Sve ima svoje granice, imao sam razumevanja za njega, ali prevršio je svaku meru". Babović u konkurenciji za sastav protiv Jagodine, Mitrović starter.

Libijac Mohamed Zabija, najavljivan kao pojačanje u navalnom redu Partizana, dobio je uslov: ili se smiri i ponašaj u skladu sa klubom čiji dres nosiš ili nećeš biti njegov deo.

Na konferenciji za novinare pred prvenstveni duel sa Jagodinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da Zabija treba da odluči šta hoće!

"Sve ima svoje granice, a zna se da kod mene disciplina na prvom mestu. Ima dosta repova koji se vuku od ranije, ali kratko smo zajedno da bi se sve rešavalo preko noći. Zabija dolazi sa prostora gde disciplina nije baš na nekom nivou. Imao sam razumevanja, ali kada je to počelo da unosi nemir u ekipu, morao sam da presečem. Sve ima svoje granice, ali on je prevršio svaku meru. On je čudan, menja mišljenje svaki dan, čas hoće da ide, čas da ostane. Ako bude ostao, neće moći tako da se ponaša", jasan je Vermezović.

On je rekao i da će Stefan Babović, za koga su mediji danas objavili da odlazi iz Partizana, biti u konkurenciji za sastav protiv Jagodine, kao i da će mladi napadač Aleksandar Mitrović, strelac drugog gola protiv Tromsa (2:3) biti starter.

Revanš meč protiv Tromsa u četvrtak, Vermezović je označio kao utakmicu koja će odlučiti sezonu za Partizan.

"Pred dvomeč sa Maltežanima (Valetom) rekao sam da će to biti duel koji lomi sezonu, a protiv Tromsa utakmice koje će odlučiti sezonu", rekao je Vermezović.

Naglasio je da će meč protiv Jagodine biti težak, ali i da to vidi kao dobru proveru pred revanš meč sa Tromsom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

"Igrači moraju da shvate da u našoj ligi nema lakih rivala. Imamo dosta informacija o Jagodini...To je disciplinovana ekipa, koja gaji napadački fudbal. Ne verujem da će doči u Beograd da igra bunker, već da iskoristi situaciju u kojoj se mi nalazimo. Nama otvorena borba odgovara", rekao je Vermezović.

Uskoro opširnije...

(MONDO - foto: FK Partizan)
Pogledaj vesti o: Libija,   Jagodina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.