Venger nahvalio Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger nahvalio Partizan

Arsen Venger, hladan kao da je Englez, besedio je posle pobede nad Partizanom. Priču je počeo samouvereno:
Možda sam bio malo nervozan kod 1:1, ali sam verovao da ćemo pobediti i da ćemo se plasirati među 16 timova u Ligi šampiona. Ispostavilo se da sam bio u pravu – obratio se Arsen Venger novinarima.
Utakmica je bila teška, nismo uspevali da nađemo na prostor koji je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dobro pokriven fudbalerima Partizana. Imali smo poteškoća sa njihovom odbranom. Nismo igrali toliko brzo kao što znamo. Osećao sam da su naši pasovi bili malo sporiji.

Englezi su ga pitali protiv koga bi voleo da igra u sledećoj rundi Ligi šampiona:
 – Za vas novinare bilo bi bolje da idemo u Španiju. Da budemo realni, Barselona je možda najbolja u ovom trenutku.
Nije Francuz krio zadovoljstvo zbog uspeha koje njegova ekipa ređa na svim frontovima:
Mi smo u vrlo dobroj poziciji u Premijer ligi, kvalifikovali smo se dalje u Ligi šampiona.
Ni konstatacija da sinoćnja igra neće biti dovoljna za uspeh u narednoj rundi, nije ga izbacila iz takta:
Svaka utakmica je različita, ne možemo ovu da upoređujemo sa Realom ili Barselonom. Najvažnije je da smo se kvalifikovali i da 14. godinu za redom idemo dalje. Mislim da će nam ulazak među 16 timova u Ligi šampiona pomoći da budemo spremni za sva takmičenja u kojima igramo.
Partizan je ulazio u šanse i to je zabrinulo Vengera:
Nisam bio zadovoljan našom igrom  u odbrani, možda su i Partizanovi igrači na to uticali jer su bili jako dobro postavljeni – zaključio je Francuz novom pohvalom na račun crno–belih.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.