Velika pobeda Radničkog

Izvor: RadioCity.rs, 27.Okt.2020, 13:06

Velika pobeda Radničkog

Na utakmici odigranoj na stadionu "Čair" 26. oktobra, Dušan Pantelić je u 78. minutu postigao evrogol, koji je Radničkom doneo velika tri boda. Partizan je do kraja utakmice pokušao da izjednači, ali nije uspeo.
Za Partizan je ovo treći poraz u sezoni, dok je Radnički zabeležio prvu pobedu nakon četiri kola.
,,Uvek su utakmice Radničkog i Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << zanimljive. Partizan je bio favorit, a mislim da smo mi pružili u ovom trenutku više nego što možemo", rekao je Milan Đuričić, novi trener Radničkog.
Trener Crno-belih Aleksandar Stanojević je čestitao pobedu i izjavio da je utakmica bila fer i korektna. ,,Radnički je dao lep gol iz jedne tranzicije i čestitam im na tome", izjavio je trener crno- belih.
Radnički je trenutno šesti na tabeli sa 21 osvojenim bodom. U sledećem kolu domaćeg prvenstva gostuje ekipi Javora.
 

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.