Veličković: Znamo naš cilj

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković: Znamo naš cilj

Kapiten Partizana Novica Veličković očekuje tešku utakmicu protiv Primorske u ABA ligi, ali ističe da je cilj ekipe pobeda u Kopru.

Košarkaši Partizana putuju u petak u Kopar, gde će u subotu od 18 časova igrati protiv Primorske, utakmicu drugog kola ABA lige.

Pre dve nedelje ekipe su igrale u polufinalu Superkupa, kada su crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedli sa 91:77.

"Primorska je i prošle sezone i na početku ove pokazala koliko može da bude nezgodan protivnik, naročito na domaćem terenu. Iako smo u Zagrebu igrali sa njima nimalo laku utakmicu, očekujem da će sutrašnja biti još teža. Ipak, mi znamo naš cilj i znamo da do njega možemo doći samo uz maksimalnu borbu i čvrstu igru", rekao je Veličković za klupski sajt.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je da ekipa mora da mude na maksimalnom nivou.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.