Trinkijeri pred Primorsku: Moramo da budemo na maksimumu

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Primorsku: Moramo da budemo na maksimumu

Trener Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč drugog kola ABA lige protiv Primorske, rekao je da će to biti težak duel.

Crno-beli su pre dve nedelje sa prvakom Slovenije odmerili snage i u polufinalu ABA Superkupa u Zagrebu, kada je posle preokreta slavio beogradski tim koji je kasnije osvojio trofej.

"Očekuje nas teška utakmica, protiv rivala koji nije puno menjao tim u odnosu na prošlu godinu i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je dobro uigran. Uostalom, videli smo i nedavno, tokom Superkupa, da je to ekipa koja je itekako sposobna da igra na visokom nivou i da je sa naše strane potrebno da budemo na maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da ce utakmica biti interesantna za gledaoce", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Meč između Primorske i Partizana igra se u subotu od 18 sati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nezgodno gostovanje - Partizan na ispitu u Kopru

Izvor: MozzartSport.com, 12.Okt.2019, 08:16

Partizan do sada ima stopostotan učinak, tuče sve protivnike redom, a današnji mu je vrlo dobro poznat. Igrali su već Partizan i Primorska na ABA Superkupu u Zagrebu, a tada je Partizan bio bolji u polufinalu. Danas od 18 časova će imati malo teži posao jer igra u Kopru. Do sada su crno-beli navikli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.