Veličković: Prevelika razlika

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković: ''Prevelika razlika''

Pohvalio je rivala posle meča.

Partizan je pretrpeo večeras i drugi poraz od početka sezone. Oba je doživeo u ABA ligi, oba na gostovanjima u Sloveniji (Primorska i Cedevita Olimpija).

Veoma loša igra crno-belih i brojne greške u poslednjoj četvrtini omogućili su Ljubljančanima da na kraju dođu i do ubedljive pobede (85:69).

Akcenat na poslednju četvrtinu je posle meča stavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i kapiten Partizana Novica Veličković.





''Mislim da je razlika na kraju prevelika, s obzirom da smo u tri četvrtine bili u egalu. Imali smo neke nalete, ali nedovoljno da bi se oni pobedilina njihovom terenu. Imaju veoma dobar roster, dobar tim.







Moramo da se okrenemo dalje, u ABA ligi nijedno gostovanje nije lagano. Moramo da odigramo bolje nego što obično radimo da bismo ostvarivali pobede.





Oni imaju iskusan tim, dosta igrača u rotaciji, biće njih teško dobijati ovde'', zaključio je Veličković u izjavi za ''BC Partizan TV''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi poraz Partizana u Sloveniji - Simonović i Cirbes mu uzeli skalp

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2019, 00:11

Došao je Partizan u naletu u Ljubljanu posle pobede nad Lokomotivom, ali se opet okliznuo u Sloveniji. Ne prija mu ova zemlja jer je pre Cedevite Olimpije skalp crno-belima do sada uspela da uzme samo Primorska. Dosta praznih minuta u igri, dobra odbrana tima Slavena Rimca i nedovoljan broj raspoloženih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.