Veličković: Mogu da obećam maksimalnu borbu i tuču

Izvor: TV Arena Sport, 06.Jun.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković: Mogu da obećam maksimalnu borbu i "tuču"

Novica Veličković vukao je Partizan i dogurao Zvezdu do ivice poraza, ali je Marko Gudurić trojkom uoči poslednjeg zvuka sirene srušio sav trud crno-belog tima.

Dok je jedan deo "Pionira" tugovao, a drugi skakao od sreće, Veličković je kao lider tima stao ispred saigrača i bio ispraćen aplauzima, kao i svi u crno-belom.

"Bolno je... Mislim da smo odigrali jako, da smo se nadigravali, bili bolji 35 minuta", rekao je Veličković novinarima pre odlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << iz hale.

Posebno je istakao vatren ambijent i podršku koju je primao i prenosio na parket.

"Ne znam... Zaplakao bih. Žao mi je cele ekipe, navijača - njima hvala... Nisam ovakvu emociju osetio od kada sam otišao. Hvala im".

Za dva dana je nova utakmica...

"Ta dva dva dana imamo da pokušamo da (mlađim saigračima) objasnimo da nema padanja. Digneš se i ideš opet na pobedu. Nema drugog izbora. Mogu da obećam maksimalnu borbu i 'tuču'".

Treća utakmica finala Košarkaške lige Srbije između Zvezde i Partizana na programu je u utorak 07. juna od 21 čas na Areni Sport 1.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.