Vazura potpisao, transfer ozvaničen, ovo je uslov da Partizan zaradi dodatni novac!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura potpisao, transfer ozvaničen, ovo je uslov da Partizan zaradi dodatni novac!

Generalni direktor Partizana otkrio i poslednji, veoma važan detalj.

Kada je Partizan u pitanju, nedelju na izmaku obeležio je trijumf crno-belih protiv Kinas Kija (1:0) u Velsu na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali i odlazak najboljeg strelca tima iz Humske u prošloj sezoni Rikarda Gomeša.

On je postao novi napadač Al Šarže iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a Partizan če od tog transfera zaraditi tri miliona evra plus, eventualno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i dodatnih 600.000 na ime bonusa.

Od čega zavisi da li će Partizan dobiti i taj bonus, objasnio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura u razgovoru za ''Žurnal'' i tom prilikom potvrdio da je transfer zaista ozvaničen, ''crno na belo''.

''Potrebno je da Al Šarža osvoji trofej'', otkrio je Vazura uslov za dobijanje još 600.000 evra i dodao:

''Evo, baš sad sam potpisao konačnu verziju Rikardovog ugovora. U nedelju putuje u Holandiju, gde će se priključiti novom klubu'', istakao je Vazura.

Dakle, u sledećoj sezoni ljudi iz Humske, a i pristalice Partizana će imati ''600.000 razloga'' da navijaju i za Al Šaržu, kako bi pomenuti novac bio uplaćen crno-belima.

Od Rikarda će mnogo zavisiti, pa će se njegove partije i u narednom periodu pomno pratiti u Srbiji.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

@_ricardogomes11_  Srećno i hvala!

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 25. Јул 2019. у 3:24 PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savo uzeo stvar u svoje ruke, vreme je za najveće Partizanovo pojačanje? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019

Hoće li uspeti?..Partizan je ozvaničnio transfer Rikarda Gomeša u Al Šaržu za 3+0,6 miliona evra i sada navijači očekuju reakciju uprave kluba kada je u pitanju angažovanje novih pojačanja...Juče je postalo jasno da od Argentinca Kavaljara nema ništa, jer se odlučio za ostanak u Argentini,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.