Savo uzeo stvar u svoje ruke, vreme je za najveće Partizanovo pojačanje? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo uzeo stvar u svoje ruke, vreme je za najveće Partizanovo pojačanje? (video)

Hoće li uspeti?

Partizan je ozvaničnio transfer Rikarda Gomeša u Al Šaržu za 3+0,6 miliona evra i sada navijači očekuju reakciju uprave kluba kada je u pitanju angažovanje novih pojačanja.

Juče je postalo jasno da od Argentinca Kavaljara nema ništa, jer se odlučio za ostanak u Argentini, gde je potpisao za CA Union, ali od japanskog ofanzivnog veziste iz Arsenala, Takume Asama, crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još nosu odustali.

Ovaj momak će u novembru napuniti 25 godina, ugovor sa Arsenalom mu važi još godinu dana i ''Tobdžije'' nameravaju da ga prodaju ovog leta, pominjala se suma od dva miliona koliko u Londonu navodno traže za transfer ovog fudbalera.

Partizan taj novac nema, nada se da će uslovi biti ublaženi i prihvatljiviji, ali crno-belima bi najviše odgovarala pozajmica.

I? Dokle se stiglo?

U razgovoru za današnji ''Žurnal'', generalni direktor Miloš Vazura otkrio je da je trener Savo Milošević preuzeo glavnu ulogu u ovom poslu.



''Pita se i Arsenal... Savo Milošević vodi tu priču'', potvrdio je Vazura, nadajući se uspešnom završetku pregovora, ali je i naglasio da nisu tačne spekulacije da bi Asano u Partizanu zarađivao 600.000 evra godišnje.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan - Na vidiku još dva pojačanja, ali i dva odlaska! Da li je to sve?

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 10:29

Crno-beli još uvek ne mogu da kažu da su kompletirali tim za sledeću sezonu...Ono što je, ipak, u ovom trenutku najvažnije za sve u Humskoj, jeste to što su se transferima Svetozara Markovića u Olimpijakos i Rikarda Gomeša u Al Šaržu, zakrpile određene ''rupe'' u finansijama. Sada se u Partizanu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.