Vazura: U Partizanu niko ne štrajkuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura: U Partizanu niko ne štrajkuje

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izjavio je danas da u klubu niko nije u štrajku i da je dogovor o preuzimanju od Sportskog društva zaposlenih koji rade na održavanju terena na Teleoptiku postignut još u martu.

"Nema nikakvog štrajka, dogovor oko preuzimanja zaposlenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz SD postignut je još u martu. Tu nema nikakvih problema", izjavio je Vazura u Tanjugu.

Ranije danas pojavila se informacija da je grupa od 18 radnika koji održavaju terene na Teleoptiku u štrajku zbog neisplaćenih zarada.

Javnost je za probleme ovih radnika prvi put čula pre četiri godine, pred kraj mandata bivšeg predsednika Dragana Đurića, kada je jedan od njih pokušao da izvrši samoubistvo zbog neisplaćenih plata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.