Izvor: RTS, 19.Okt.2020, 07:23

Vazura:Sudija imao poziv na poluvremenu; Mrkela: Ko je zvao?

Direktor FK Partizan Miloš Vazura, posle derbija protiv Crvene zvezde (1:1), izjavio je da je sudija Novak Simović sudio "po nalogu koji je telefonski dobio na poluvremenu".
"Večiti" derbi 163. po redu završen je bez pobednika, a posle utakmice rukovodstva suparničkih klubova su nastavila duel izjavama u medijima, pa se posle izjava Zvezdinog direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zvezdana Terzića oglasio i Partizanov direktor Miloš Vazura.

"Izuzetno sam nezadovoljan zbog načina na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Pre jednaeeterca je dosuđen nepostojeći korner, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku. Takođe je do 70. minuta prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je takođe bilo očigledno. Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu", rekao je Vazura.
Na ovu izjavu reagovao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.
"Vazura zamajava narod i laže i svoje navijače! Treba da bude konkretan i kaže ko je zvao sudiju u poluvremenu. Dosta je više tih pokvarenih izjava kojima pokušavaju da traže alibi za neuspehe. Tražimo da se Miloš Vazura javno izjasni šta znači ta izjava za medije da je neko u poluvremenu zvao sudiju. Ovakve paušalne izjave su nekorektne i ne priliče direktoru ozbiljnog kluba", istakao je Mrkela.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.