Vazura: Ko je dozvolio vređanje Duljaja iz restriktivne zone?

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 21:56

Vazura: Ko je dozvolio vređanje Duljaja iz restriktivne zone?

Nakon svih dešavanja u Novom Pazaru, oglasio se generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je protestvovao zbog loše organizacije i vređanja Igora Duljaja.

Partizan je slavio trijumf rezultatom 1:0, ali su meč obeležili incident posle meča, vređanje trenera crno-belih tokom davanja izjave, kao i provokacija na konferenciji za medije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zbog toga je Vazura odreagovao i istakao da je vrlo razočaran zbog svega viđenog u gradu na Jošanici.

"Prezadovoljni smo pobedom u Novom Pazaru, tim pre što je izvojevana na tako teškom gostovanju u muškoj, fer utakmici, čime je uspeh tima veći. Ipak, ostaje i gorak ukus zbog svega što se dešavalo posle utakmice, kada je naš trener Igor Duljaj verbalno napadnut dok je davao izjavu, što se moglo čuti u TV prenosu. Razočarani smo, jer nismo očekivali onako ponašanje od kluba sa kojim imamo izuzetno prijateljske odnose, a koji je dopustio da lica iz svečane lože vređaju porodicu našeg trenera i govore sve i svašta. Koliko znam, na stadionu je trebalo da bude ograničen broj ljudi, koji sa sve timovima i stručnim štabovima ne premašuje brojku od 150, čija imena su sigurno poznata, jer se u okolnostima kada je klub sankcionisan ulazi samo uz lični dokument. Pitanje je kolika je ta brojka bila na ovom meču, posto naša ekspedicija nije brojala više od 35 clanova i ko su ljudi koji vređaju trenera drugog kluba iz restriktivne zone?!", istakao je Vazura u izjavi za "Telegraf".

Podsetimo, Novi Pazar je bio kažnjen i utakmica je igrana pred praznim tribinama, ali je, očigledno, navijača bilo na stadionu.

"U okolnostima kada je stadion pun, uz prisustvo publike, takve stvari su uobičajen dekor na našim stadionima, ali ovo su vanredne okolnosti, u kojima se iz svečane lože čuju uvrede i ružni povici trener koji ih ničim nije izazvao. Otuda je naše razočaranje veće, jer, ponavljam, sa Novim Pazarom tradicionalno imamo prijateljske odnose i ne znamo zašto se ovo dogodilo i ko je odgovoran".

Na kraju se osvrnuo i na situaciju sa konferencije za medije.

"To ipak nije bio na kraj, na konfrenciju za medije, gde su dva trenera pokazala gospodske manire i uzajamno poštovanje je poslat provokator sa namerom da izazove reakciju našeg trenera, koji je zadržao prisebnost i pokazao kakav je čovek", poručio je Miloš Vazura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.