Vaterpolisti Partizana namučili Eger, Mađari overili plasman na fajnal siks

Izvor: Press, 06.Apr.2017, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana namučili Eger, Mađari overili plasman na fajnal siks

U pretposlednjem, devetom kolu Lige šampiona, crno-beli su poraženi od mađarskog tima u gostima, iako su pružili vrlo dobru partiju – 8:4.
foto: novosti.rs
U pretposlednjem, devetom kolu Lige šampiona, vaterpolisti Partizan poraženi su od Egera u gostima, iako su pružili vrlo dobru partiju. Više od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << polovine mečacrno-beli su bili ravnoravan rival vicešampionu Mađarske, koji je otpor srpskog prvaka slomio tek u drugom poluvremenu i slavio 8:4 (0:1, 2:2, 4:1, 2:0).
Prva četvrtina protekla je u ravnopravnoj igri, a prvi gol postignut je tek u šestom minutu, kad je Lazić sa igračem više doveo crno-bele u vođstvo od 1:0. U drugoj deonici Eger je uspeo da preokrene na 2:1, ali i na velikom odmoru Beograđani su imali prednost, jer je, ponovo Lazić, u finišu druge deonice pogodio za 2:3.
Eger je drugi put poveo na sredini treće četvrtine 4:3, Partizan je preko Jankovića brzo izjednačio, ali domaći su do poslednjeg odmora poveli 6:4 i sajoš dva gola u četvrtom kvartalu slavili pobedu, kojom su obezbedili plasman na fajnal siks. Crno-beli ostaju na petom mestu grupe B sa četiri boda.
EGER – PARTIZAN 8:4 
(0:1, 2:2, 4:1, 2:0)
Bazen u Egeru. Sudije: Teiksido (Španija) i Vojevodin (Rusija). Isključenja: Eger 6, Partizan 10.
EGER: Mitrović, Andjal, Deker, Čučković 2, Hošnjanski 1, Lorinc 1, Ćuk, Kovač 1, Erdelji 1, Vapenski 2, Bedo, Harai, Čisar.
PARTIZAN: Dobožanov, Lukić, F. Janković, Repanović, Lazić 2, Toholj, Drašović 1, Radanović, Jakšić, Radojević, Stojanović, M. Janković 1, Brakočević.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.