Varda kritikovao igrače Partizana: Misle da su dotakli zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varda kritikovao igrače Partizana: Misle da su dotakli zvezde

Bivši košarkaš Partizana Ratko Varda kritikovao je igrače crno-belih zbog odnosa prema dresu posle poraza na gostovanju Turk Telekomu u Evrokupu.

Partizan je izgubio šestu utakmicu u nizu, pre toga smenio trenera Nenada Čanka i očekuje se da ga nasledi Italijan Andrea Trinkijeri, ali Varda nije zadovoljan trenutnom situacijom.

"Ne mogu, jače je od mene da ne prokomentarišem ovo. Gledam današnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan, nema tu mnogo šta da se vidi. Svi misle da su dotakli zvezde, a niko se još nije popeo ni na Beograđanku da budu malo bliže tim zvezdama. Stvar je u principu želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više ili ćeš se jednog dana zadovoljiti tim što si igrao u Partizanu", objavio je Varda na Instagramu.

Varda, koji je prošle godine završio dugotrajnu karijeru, veruje u bolje dane Partizana.

"Da skinem 20kg i sa 40 da ponovo počnem da igram sa mojim bratom Veličkovićem, on zna o čemu pišem. Uvek na***e trener, valjda će Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu", poručio je on.

Varda je ponikao u Partizanu, odakle je otišao u NBA ligaša Detroit, a potom igrao za Real Madrid, Žalgiris, Himki i mnoge druge klubove.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.