Varda kritikovao igrače Partizana: Misle da su dotakli zvezde

Izvor: RTS, 01.Nov.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varda kritikovao igrače Partizana: Misle da su dotakli zvezde

Bivši košarkaš Partizana Ratko Varda kritikovao je igrače crno-belih zbog odnosa prema dresu posle poraza na gostovanju Turk Telekomu u Evrokupu. Varda, koji je prošle godine završio dugotrajnu karijeru, veruje u bolje dane Partizana.
Partizan je izgubio šestu utakmicu u nizu, pre toga smenio trenera Nenada Čanka i očekuje se da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ga nasledi Italijan Andrea Trinkijeri, ali Varda nije zadovoljan trenutnom situacijom.

"Ne mogu, jače je od mene da ne prokomentarišem ovo. Gledam današnji Partizan, nema tu mnogo šta da se vidi. Svi misle da su dotakli zvezde, a niko se još nije popeo ni na Beograđanku da budu malo bliže tim zvezdama. Stvar je u principu želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više ili ćeš se jednog dana zadovoljiti tim što si igrao u Partizanu", objavio je Varda na Instagramu.
Varda, koji je prošle godine završio dugotrajnu karijeru, veruje u bolje dane Partizana.
"Da skinem 20kg i sa 40 da ponovo počnem da igram sa mojim bratom Veličkovićem, on zna o čemu pišem. Uvek na***e trener, valjda će Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu", poručio je on.
Varda je ponikao u Partizanu, odakle je otišao u NBA ligaša Detroit, a potom igrao za Real Madrid, Žalgiris, Himki i mnoge druge klubove.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varda kritikovao igrače Partizana: Misle da su dotakli zvezde

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2018

BEOGRAD - Bivši košarkaš Partizana Ratko Varda kritikovao je igrače crno-bijelih zbog odnosa prema dresu poslije poraza na gostovanju Turk Telekomu u Evrokupu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.