Vanja Marinković napušta Partizan, ali ne zbog NBA!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Marinković napušta Partizan, ali ne zbog NBA!

Sakramento ga je izabrao na ovogodišnjem draftu, ali neće se mladi srpski košarkaš odmah preseliti u Ameriku....

Odlazak posle pet godina!

Vanja Marinković (22, 198 cm) izabran je na ovogodišnjem draftu kao 60. pik od strane Sakramento Kingsa, međutim Vlade Divac i njegovi saradnici procenili su da nije još vreme da srpski košarkaš ode "preko bare", ali izgleda da neće ostati ni u Partizanu...

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Jurohups", Marinković je na meti Unikahe koja planira da aktivira klauzulu u njegovom ugovoru i potpiše ga na tri sezone!

Kako prenosi Varlas Nikos, novinar ovog portala, Marinković u ugovoru ima "izlaznu" opciju po kojoj može da napusti Partizan ukoliko novi klub plati obeštećenje od 200 hiljada evra, što je upravo tim iz Malage i naumio da učini.

Unikaha u svom sastavu već ima dva srpska košarkaša: Dragana Milosavljevića, takođe bivšeg igrača Partizana, odnosno Aleksu Avramovića.

Ekipa sa juga Španije će naredne godine igrati u Evrokupu u grupi sa Galatasarajem, Budućnosti, Oldenburgom, Trentom i Arkom.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.