Valjak podmazao motore

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 03:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjak podmazao motore

Jesenji šampion Srbije, Partizan završio je pripreme i spremno očekuje predstojeće borbe u Super ligi, Kupu i Evropi. Prvi deo priprema odrađen je u Kladovu, potom su crno-beli osvojili turnir u Temišvaru, da bi do trofeja došli i pre dva dana u Mostaru.
Da li je ste zadovoljni urađenim i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ostvarenim u pripremnom delu?
- Naravno, momci su odlično odradili pripreme i stvorili smo dobru bazu za drugi deo prvenstva. Spremni smo za sve izazove koji nas očekuju, prvo Kup, pa potom našu ligu i Evropu. Naš cilj je poznat, u svakom meču idemo na pobedu, igramo bez kalkulacija. Zadovoljan sam i rezultatima ali što je bitnije, najviše me raduje igra i pristup momaka. Igrali smo bez nekoliko igrača iz prve postave, ali se to nije osetilo u igri. Momci su pokazali da mogu na njih da računam i to me izuzetno raduje – ističe šef stručnog štaba crno-belog tima, Aleksandar Brković.
Parni Valjak je u prvom meču na turniru u Mostaru savladao Velež 34:24, da bi u finalu bio bolji od Radnički iz Kragujevca 28:27.
- Odličan turnir, hvala domaćinima na gostoprimstvu. Nama rezultat nije bio u prvom planu, ali uvek prija i godi kad se osvoji nešto. Tako će i ovaj turnir doneti dodatno samopouzdanje ekipi i to će nam dosta značiti u nastavku sezone. Ne volim da pričam o pojedinačnom učinku, jer smo mi pre svega tim, ali moram da pohvalim igru Dragana Marijanca koji je proglašen za najboljeg igrača turnira. Nadam se da će tako nastaviti, kada ovako igra donosi mnogo ekipi.
Prvi takmičarski izazov za crno-bele u 2011. godine biće sutra, u osmina finala Kupa u kome se sastaje sa PKB-om?
- Najteži protivnik, ali ako hoćemo trofej ne možemo da biramo rivala. Naš cilj je osvajanje Kupa, nadam se da ćemo biti kompletni, da ćemo u najjačem sastavu izaći na megdan Kravicama. Videćemo danas posle treninga kakva je situacija sa Butulijom, Stojanom Radanovićem, Kostadinovićem i Golubovićem.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan prvo na Jadran

Izvor: RTS, 08.Feb.2011

Žreb u Rimu odredio je sastav četvrtfinalnih grupa vaterpolo Evrolige. Partizan u grupi sa dubrovačkim Jugom i crnogorskim predstavnicima, Budvom i Jadranom iz Herceg Novog. Prvi izazov gostovanje u Herceg Novom 16. februara. ..U drugoj grupi igraće zagrebačka Mladost, branilac trofeja - italijanski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.