Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJASINOVIĆ: Zadovoljan sam, pokazali smo borbenost

Trener vaterpolista beogradskog Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je zadovoljan kako se njegova ekipa pokazala u današnjem porazu u Beogradu od hrvatskog Juga u Ligi šampiona.

– Mislim da smo dobro odigrali, zadovoljan sam sa svim što smo pokazali. Na početku nismo iskoristili neke šanse i možda bi bilo drugačije da smo ih realizovali. Borili smo se do kraja i mislim da smo bili ravnopravni, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rekao je Vujasinović novinarima posle utakmice u Beogradu.
Partizan je na Banjici izgubio od Juga sa 10:6 u šestom kolu Grupe B Lige šampiona.
– Zadovoljan sam, ovo sam i tražio od igrača, bilo je najbitnije da pokažemo borbenost u ovoj utakmici – naveo je Vujasinović.
Najbolji strelac crno-belih sa dva gola Gavril Subotić rekao je da je Jug opravdao ulogu favorita.
– Jug je bio favorit pred ovu utakmicu, što je apsolutno opravdao. Sigurno je da je Jug jedan od favorita za trofej u Ligi šampiona. Dobro smo im parirali tokom većeg dela utakmice i zadovoljan sam zbog toga, iako je bilo padova u igri na kojima tek treba da radimo kako se to ne bi događalo, rekao je Subotić.
On je kazao da su iza njegove ekipe dve naporne nedelje.
– Prethodne dve nedelje su bile izuzetno naporne jer smo imali šest utakmica i možda je to jedan od razloga zašto smo pali u finišu, nismo izdržali taj jak i naporan tempo – dodao je Subotić.
Trener Juga Vjekoslav Kobešćak čestitao je protivniku i svojoj ekipi na veoma dobroj utakmici.
– Naravno da sam zadovoljan što smo pobedili. Partizan je pokazao da je mnogo bolji nego što je bio pre sedam dana u Dubrovniku, ali i inače je tako na Banjici. Utakmica nije bila nimalo lagana, nisam zadovoljan svim aspektima naše igre. U nekim trenucima smo možda bili neprofesionalni, ali to ću raspraviti sa svojim igračima,rekao je trener hrvatskog kluba.
Kobešćak je poželeo Partizanu uspeh u nastavku Lige šampiona.
– Partizan je povratkom Gavrila Subotića posle povrede dobio na kvalitetu i pokazao da u ovoj grupi Lige šampiona nije tu samo da bi učestvovao, već da bi izborio plasman na završni turnir u Budimpešti. Želim im sreću u nastavku Lige šampiona, kao i u Jadranskoj ligi, kazao je Kobešćak.
Partizan će u sledećem kolu gostovati OSC-u u Mađarskoj 12. marta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujasinović: Zadovoljan sam, bili smo ravnopravni

Izvor: B92, 10.Feb.2016

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je zadovoljan kako se njegova ekipa pokazala u porazu od hrvatskog Juga u Ligi šampiona...‘Crno-beli’ su na Banjici poraženi od Juga sa 10:6 u šestom kolu grupe B...“Mislim da smo dobro odigrali, zadovoljan sam sa svim što smo pokazali. Na...

Nastavak na B92...

NOVI OBRT: Partizan bez šanse i za FIBA Ligu šampiona?

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 12:59

Na sastanku koji je početkom nedelje održan u Minhenu FIBA je okupila predstavnike evropskih liga i klubova kako bi im predstavila koncept svog movog takmičenja – Lige šampiona.. . U ime Košarkaškog saveza Srbije sastanku je prisustvovao potpredsednik ove organizacije Dejan Tomašević.. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.