VTB - Simon debitovao za Zenit u ubedljivom porazu

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB - Simon debitovao za Zenit u ubedljivom porazu

Košarkaši Zenita iz Sankt Peterburga otvorili su sezonu ubedljivim porazom na gostovanju Uniksu iz Kazanja. Solidna partija Marka Simonovića.

Ekipa koja je u prethodnoj sezoni igrala polufinale plej-ofa ruske VTB lige i posle pet utakmica ispala od Himkija doživela je debakl u prvom takmičarskom meču nove sezone.

Košarkaši Zenita poraženi su u četvrtak na gostovanju Uniksu iz Kazanja rezultatom 94:60 (28:15, 22:14, 19:17, 25:14) u okviru prvog kola regionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << VTB lige.

Utakmicu su obeležili bivši košarkaši Partizana Stefon Lazme i Dru Gordon koji su bili najistaknutiji pojedinci u ekipama Uniksa i Zenita.

Gabonac je sa 20 poena i 7 skokova predvodio Uniks do trijumfa, dok je Dru Gordon iskočio iz sivila ekipe Zenita i upisao dabl-dabl od 22 poena i 10 skokova.

Srpski internacionalac Marko Simonović upisao je takmičarski debi u dresu Zenita. Bivši član Crvene zvezde na terenu je proveo 34 minuta i za to vreme postigao 7 poena i upisao 5 skokova.

Danilo Anđušić nije bio u protokolu za današnji meč.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.