VIDIM PARTIZAN U FINALU: As Panatinaikosa izneo svoje prognoze pred TOP 8!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 15:02

"VIDIM PARTIZAN U FINALU": As Panatinaikosa izneo svoje prognoze pred TOP 8!

Zanimljiva prognoza...

Kamerunac Peris Li, trebalo je nedavno da igra u "Areni" protiv Partizana, ali nije doputovao u Beograd zbog povrede kolena. Međutim, košarkaš Panatinaikosa Peris Li ne krije da izuzetno ceni crno-bele i sve što su postigli u ovoj sezoni.

Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Boston – Atlanta biti ubačeno više od 229 poena.

U razgovoru za portal basketballmaniacs, Li je prognozirao učesnike fajnal fora u Kaunasu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otišao i korak dalje. On je predvideo da će na završni turnir da prođu Monako, Olimpijakos, Žalgiris i Partizan. Takođe, uveren je da će za titulu da se bore Monako i Partizan.

A post shared by Basketballmaniacs (@basketballmaniacs_)

Monako je nekadašnji klub Perisa Lija. Kamerunac, inače rođeni Amerikanac, igrao je za “kneževe” u sezoni 2021/22, pre nego što je došao u Panatinaikos.

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.