(VIDEO) DRULOVIĆ GRMI NA SUDIJE: Nepostojeći penal odredio tok utakmice sa Metalcem

Izvor: Kurir, 01.Nov.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DRULOVIĆ GRMI NA SUDIJE: Nepostojeći penal odredio tok utakmice sa Metalcem

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je tok današnje utakmice sa Metalcem definisala greška sudije, koji je dosudo nepostojeći jedanaesterac za ekipu iz Gornjeg Milanovca.

"Teško je sada analizirati, nije postojao penal, koji je donekle definisao tok utakmice, loša odluka sudije. Zbog toga je Miloš Ostojić dobio žuti karton, a posle toga je i isključen. U drugom poluvremenu smo imali fenomenalnu šansu (Ivana) Šaponjića, a posle toga stativu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (Alena) Stevanovića, mislim da smo zaslužili bolje", rekao je Drulović posle utakmice za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Partizana izgubili su danas u Gornjem Milanovcu od Metalca sa 0:1, u utakmici 16. kola Super lige Srbije i pretrpeli peti poraz u prvenstvu, pa zaostaju 19 bodova za prvoplasiranom Crvenom zvezdom.

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.