VERUJEMO U POBEDU U BEOGRADU: Žakelj utučen nakon tesnog poraza od Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 22:22

"VERUJEMO U POBEDU U BEOGRADU": Žakelj utučen nakon tesnog poraza od Partizana!

Majstorica se igra u Beogradu...

Košarkaši Partizana savladali su Studentski centar u Podgorici rezultatom 81:79. Time su izborili majstoricu u četvrtfinalnoj seriji ABA lige, a treći meč igraće se u Beogradu u terminu koji će naknadno biti određen.

Popularni "studenti" su pre tri večeri u dvorani "Aleksandar Nikolić" šokirali crno-bele i poveli u seriji, preuzevši prednost domaćeg terena. U drugom meču, na svom terenu, poraženi su u veoma "tesnoj" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završnici.

Nakon poraza, oglasio se Andrej Žakelj, trener podgoričke ekipe.

- Razočarani smo kada se ovako izgubi utakmica. Ali, bilo bi neverovatno ako bismo prošli, niko nije očekivao ni da dobijemo jednu, a ne dve utakmice. Ponosan sam na momke, očekivao sam da će Partizan biti agresivniji i bio je. Na kraju smo imali problema, savladao nas je umor, ali i kvalitet Partizana. Opet smo bili odlični u skoku, to je pokazatelj želje i moram da budem zadovoljan - istakao je Žakelj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRADOVIĆ POSLE DRAME U PODGORICI: Želja i energija su bile tu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023

Sledi majstorica u Beogradu...Košarkaši Partizana pobedili su Studentski centar 81:79 u podgoričkoj Morači i izborili majstoricu četvrtfinala ABA lige...Nervoza je bila prisutna tokom meča kod igrača Partizana, ali kod i jednog od najboljih trenera svih vremena Želimira Obradovića, koji je bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.