OBRADOVIĆ POSLE DRAME U PODGORICI: Želja i energija su bile tu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 22:22

OBRADOVIĆ POSLE DRAME U PODGORICI: Želja i energija su bile tu...

Sledi majstorica u Beogradu.

Košarkaši Partizana pobedili su Studentski centar 81:79 u podgoričkoj Morači i izborili majstoricu četvrtfinala ABA lige.

Nervoza je bila prisutna tokom meča kod igrača Partizana, ali kod i jednog od najboljih trenera svih vremena Želimira Obradovića, koji je bio na ivici da doživi jedan od najtežih poraza u karijeri.

- Izjednačena utakmica sa mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oscilacija i preokreta. Studentski centar je odigrao odlično, a mi smo našli snage da stignemo do pobede. Želja i energija su bile tu, ali imamo velikih, velikih problema kada je igra u napadu u pitanju. Imamo neverovatno loše procente šuta, znam da je pritisak bio prisutan, ali to moramo da rešimo. Momci će dobiti dan odmora, da se osveže, da dođu sebi pre odlučujuće treće utakmice - naglasio je Željko Obradović posle meča  i nasztavio:

- Kristalno je jasno da je poraz od Reala ostavio veliki trag na igračima. Odbrana je na željenom nivou, naterali smo rivala u oba meča na mnogo izgubljenih lopti, ali su problem kontrola skoka i šut. Madar? Trebalo bi da bude spreman za naredni meč.

Imao je i opravdanje za loše izdanje svog tima.

- Igrači Partizana su ljudi kao i svi ostali. Odigrali su više od sedamdeset utakmica ove sezone, mora da dođe do oscilacija, mora da dođe do zamora materijala. Kod nas je problem psihološki zamor posle poraza od Reala. Moramo to da zaboravimo, iako su iza nas maestralne partije u Evroligi. Moramo da se fokusiramo na iskušenja u ABA ligi. Momci su se borili i izborili i ja im čestitam na tome.

Majstorica je na programu u ponedeljak od 20 časova u beogradskoj Areni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.