VEČITI OSVAJAJU APENINE

Izvor: Kurir, 11.Jan.2012, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČITI OSVAJAJU APENINE

Motiv imaju, a da li imaju i umeće? Odbojkaši Partizana gostuju aktuelnom evropskom šampionu, italijanskom Trentinu (20.30), u okviru 5. kola Lige šampiona. Prvak Srbije, uprkos lošoj finansijskoj situaciji u klubu, putuje na Apeninsko poluostrvo, gde ga čeka jedan od najbogatijih klubova na Starom kontinentu.

Motiv imaju, a da li imaju i umeće?

Odbojkaši Partizana gostuju aktuelnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << evropskom šampionu, italijanskom Trentinu (20.30), u okviru 5. kola Lige šampiona. Prvak Srbije, uprkos lošoj finansijskoj situaciji u klubu, putuje na Apeninsko poluostrvo, gde ga čeka jedan od najbogatijih klubova na Starom kontinentu.

- Teško da protiv njih možemo da promenimo mnogo stvari, oni su najbolji na svetu. Ostvarili smo pobedu u elitnom takmičenju i sad idemo rasterećeni. Kad bih morao da vam opisujem, rekao bih da to izgleda kao kad u fudbalu timovi igraju protiv Barselone. Daćemo sve od sebe, pa videćemo da li će to biti dovoljno - smatra kapiten crno-belih Nikola Mijailović.

Odbojkašice Crvene zvezde gostovaće u italijanskom Pezaru ekipi Skavolinija u petom meču grupe E CEV Lige šampiona. Crveno-bele su izgubile sve šanse za dalji plasman.

(M. H.)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZVEZDA HRABRO NA SKAVOLINI

Izvor: Kurir, 12.Jan.2012, 08:07

Nema predaje! Odbojkašice Crvene zvezde danas (20.30, Arena sport 1) gostuju ekipi Skavolinija u okviru 5. kola Lige šampiona. Italijanke su apsolutni favoriti u meču protiv crveno-belih, ali gošće iz Beograda poručuju da se neće predati...Nema predaje!..Odbojkašice Crvene zvezde danas (20.30,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.