VEČITI NA POTEZU: Dobio je otkaz u Denveru, želeli ga Partizan i Zvezda, a sada su šanse za dolazak JOŠ VEĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 18:42

VEČITI NA POTEZU: Dobio je otkaz u Denveru, želeli ga Partizan i Zvezda, a sada su šanse za dolazak JOŠ VEĆE

Očekuje se rasplet.

Američki centar Tarik Blek neće biti rezerva Nikoli Jokiću prestojeće sezone u NBA ligi, pošto je Denver odlučio da ne produži saradnju sa ovim košarkašem.

Samim tim, ovo može biti prilika za beogradske večite rivale, s obzirom na to da se Blek već pominjao kao pojačanje ovih klubova.

Tarik Blek je ovog leta često pominjan putem društvenih mreža kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali i Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košarkaškim kuloarima je kružila priča da je na korak od Beograda, međutim, sve je za sada ostalo samo na pričama, međutim sada posle otkaza u najjačoj ligi na svetu, šanse da zaigra u prestonici Srbije znatno rastu.

Ovaj centar je igrao u NBA ligi od 2014. godine, pa sve do 2018. kada je po prvi put došao u Evropu. Tokom mandata u NBA ligi, on je nastupao za Hjuston Rokitse i Los Anđeles Lejkerse gde je skupio više od 200 utakmica, dok je beležio 4.9 poena u proseku.

Mnogo značajniju ulogu je imao u Evropi, gde je igrao za Makabi Tel Aviv i Zenit, a u Evroligi je beležio nešto više od 11 poena u proseku, dok je hvatao oko 5 lopti po meču.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Melodi Penjalver, manekenka koja se dopada Nejmaru
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.