VATRENO KRŠTENJE MIRKOVIĆA: Da li je ovo Batin tim za Norsjiland (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRENO KRŠTENJE MIRKOVIĆA: Da li je ovo Batin tim za Norsjiland (FOTO)

Partizan u Danskoj igra sutra od 19.45.

Zoran Bata Mirković imaće vatreno krštenje na klupi Partizana i to u prilično nezgodnom trenutku, prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji će crno-beli igrati sutra od 19.45 protiv Nordsjilanda. Nije imao Mirković mnogo vremena za pripremu meča, a navijače crno-belih svakako najviše zanima kakav će tim istrčati na teren protiv Danaca.

PRESEDAN: Partizan nije održao konferenciju pred meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Danskoj

JOVANOVIĆ PREDSTAVLJEN U LOKERENU: Ugovor koji je potpisao začudiće sve Grobare (FOTO)

Iako je teško baviti se prognozom ko bi mogao da bude u startnoj postavi i kakve su zamisli Mirkovića, nagađa se da bi Goran Zakarić mogao da debituje u Danskoj i da će se novi trener Partizana odlučiti za sastav sa jednim napadačem.

Očekuje se da bi Mirković Nordsjelandu mogao da suprotstavi tim u sastavu Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, N.G. Miletić, Kosović, Zdjelar, Janković, Pantić, Zakarić i Gomeš.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.