Uživo, prva četvrtina: Partizan - Bešiktaš 23:11

Izvor: Blic, 15.Nov.2012, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, prva četvrtina: Partizan - Bešiktaš 23:11

Košarkaši Partizana igraju na svom parketu protiv Bešiktaša u okviru 6. kola grupe D Evrolige, a zbivanja sa meča u Pioniru možete uživo pratiti na Blicsport.rs.

Srpski prvak posle pet kola ne zna za slavlje i jedina je ekipa bez pobede u Evroligi. Crno-beli imaju minimalne šanse za plasman u Top 16 i moraju da savladaju Bešiktaš, rivala za četvrto mesto u grupi, ukoliko žele da opstanu u Evroligi.

Jedan meč u grupi D već je odigran i rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << apsolutno ide u korist Partizana, pošto je CSKA u gostima pobedio Lijetuvos Ritas sa 71:62 i naneo peti poraz litavanskoj ekipi, sa kojom bi crno-beli mogli da se izjednače u slučaju da slave.

U toku nedelje dogodila se jedna promena u redovima Partizana. Opremu je razdužio Amerikanac Tori Tomas, a njegovo mesto zauzeo je bosansko-hercegovački plej Nemanja Gordić, koji će imati priliku da debituje jer se nalazi na klupi.

Trener srpskog šampiona Duško Vujošević opredelio za petorku: Vesterman, Milosavljević, Lučić, Gordon i Musli, dok za Bešiktaš od prvog minuta igraju: Džerels, Četin, Vidmar, Kristofer i Markota.

Povezane vesti: Vujošević: Uloženi napor nije dobio smisao u rezultatu, vreme je za pobedu Partizan u utorak pušta karte u prodaju, za 1.000 dinara na Bešiktaš Vujošević: Iskustvo je presudilo, nismo imali rešenje za šutere Bešiktaša Poraz Partizana na startu Evrolige, Bešiktaš prejak za podmlađene crno-bele Vujošević: Poslednji smo po budžetu u Evroligi, ali imamo svoje snove
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.