Uživo: Pep se najavio Sitiju i Čelsiju, golman BSK-a umesto u Partizan ide u Minhen?

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Pep se najavio Sitiju i Čelsiju, golman BSK-a umesto u Partizan ide u Minhen?

Zimski prelazni rok ušao je u treću nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima.

11:52 - Minhen kvari posao Partizanu oko mladog golmana BSK-a

Mladi golman BSK-a iz Borče Miroslav Grujičić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tek što je zakoračio u profesionalne vode, mogao bi da napusti srpski fudbal.

Iako je mogao karijeru da nastavi u Partizanu, 19-godišnji čuvar mreže će najverovatnije put Minhena, što je najavio i predsednik Borčana Obrad Ćesarević.

"Ponuda je ozbiljna čim sam konačni dogovor s Partizanom odložio na nekoliko dana. Posle telefonskog poziva sam seo u avion i otišao u Minhen i u toku današnjeg dana pričaćemo o konkretnim stvarima. Njegov rad je praćen, a ako se dogovorimo, uslediće pregledi i potom potpisivanje ugovora", rekao je Ćesarević a prenosi "Sport".

11:28 - Pep sanja Premijer ligu

Oglasio se i Pep Gvardiola i obradovao navijače Čelsija i Sitija, pošto planira karijeru da nastavi na Ostrvu, a upravo su ova dva kluba najčešće spominjana kao njegova naredna destinacija.

"Oduvek sam bio fasciniran engleskim fudbalom, pre svega zbog cele te kulture, publike i najvatrenijih navijača. Kao igraču mi se nije ispunila želja da igram u Engleskoj, ali se nadam da ću u budućnosti trenirati neki od tamošnjih klubova i osetiti tu atmosferu", rekao je Gvardiola, a više o ovome pročitajte - OVDE.

11:06 - Abijatiju je vreme za penziju, Milan hoće Krula

Počinjemo vestima koje dolaze sa Ostrva, naravno, ali se tiču i Apenina. Milan je rešio da je vreme za promenu golmana i da 35-godišnji Abijati ode u penziju ili bar na klupu, a zamenu za iskusnog Italijana vide u Timu Krulu.

Holandski golman ima 24 godine i važi za jednog od boljih, a mrežu "svraka" čuvao je na 96 utakmica.

Ugovor sa Njukaslom ga veže do 2017. godine, a veruje sa da bi Milan mogao da ponudi sumu koju premijerligaš ne bi mogao da odbije.

11:04 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na novo izdanje ovogodišnjeg Blicsport.rs bloga uživo posvećenog zimskom prelaznom roku.

Za one koji ne znaju, do kraja zimskog prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u tradicionalnom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Ne zaboravite da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, a i da mi u redakciji možemo ubaciti vaše komentare direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Da ne dužimo, mnogo toga imamo da vam saopštimo. Krećemo!

Povezane vesti: Transferi: Robi uvećao srpsku koloniju u Turskoj, Fergi našao zamenu za De Heu! Transferi: Džeko bi mogao u Dortmund, Snajder mora da se izjasni do kraja dana! Transferi: Falkao hoće u PSŽ, Nejmar neće u Barsu, Snajderu pomaže otac! Transferi: Snajder zahtevima šokirao Galatasaraj, Milan neće Drogbu! Transferi: Šahtjor doveo Tajsona, Juve hoće Lisandra, Sahin se vratio u Dortmund!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Milan zove Murinja, Pep se najavio Sitiju i Čelsiju, golman BSK-a ide u Minhen?

Izvor: Blic, 16.Jan.2013

Zimski prelazni rok ušao je u treću nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima...15:30...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.