Uživo: Dvominutna neverica u Humskoj, Partizan - Čukarički 1:2!

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Dvominutna neverica u Humskoj, Partizan - Čukarički 1:2!

Fudbaleri Partizana od 19.30 igraju na svom stadionu protiv Čukaričkog, a zbivanja sa tog meča 5. kola Jelen Superlige možete da pratite uživo uz Blicsport.rs. Gostujući "brđani" vode sa 1:2, a u toku je drugo poluvreme.

Jedini preostali predstavnik Srbije na evro-sceni došao je u priliku da umakne šampionu naše zemlje, Crvenoj zvezdi koja je odigrala samo 0:0 na gostovanju Napretku u Kruševcu u vrlo burnom meču. Međutim, crno-beli su na šokantan način priveli kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvo poluvreme, kada se njihovo vođstvo pretvorilo u rezultatski zaostatak.

Već u drugom minutu Vojislav Stanković, kapiten Partizana u ovom meču, mogao je da dovede domaćina u vođstvo, no posle slobodnog udarca njegov pokušaj glavom poslao je loptu previsoko. Nije se, međutim, dugo čekalo na promenu rezultata.

Već u desetom minutu Partizan je poveo, i to kada je Vulićević centrirao sa desnog krila, Škuletić kod dalje stative primio loptu, a onda se ona našla na ivici kaznenog odakle je odmah, "iz prve", 17-godišnji Danilo Pantić opalio po njoj i, poslavši je oko metar iznad zemlje, smestio je u nebranjeni, bliži deo gola Čukaričkog za 1:0.

Meč je potom ušao u nešto mirniji ritam, a naročito kada su "grobari" na južnoj tribini upalili brojnu pirotehniku, zbog koje se maltene ništa sa tribina nije videlo od onoga što se dešavalo na terenu, gde je na kratko i prekinuta utakmica.

Usledio je period bolje igre "brđana", koji su sve češće uspevali da probiju Partizanove redove, naročito po bokovima, no centaršuteve koji su upućivali u centar šesnaesterca crno-beli štoperi su relativno lako sprečavali da postanu velika opasnost.

I, kako se meč baš u tom ritmu odvijao u finišu poluvremena, apsolutno ništa nije nagoveštavalo šokantan minut, taj 60-sekundi period vremena između 42. i 43. minuta utakmice.

Najpre je na centaršut sa levog krila Nikola Stojiljković uspeo da reaguje ispred Lukača i prosledi loptu u mrežu Partizana za 1:1, a samo što su crno-beli krenuli sa centra, "Čuka" im je oduzela loptu, da bi potom Slavoljub Srnić fantastičnim udarcem sa više od dvadeset metara završio kontranapad, te je tim projektilom na semaforu ispisano 1:2, što je bio rezultat kojim se otišlo na predah uoči drugog poluvremena.

Počelo je drugo poluvreme.

Jelen Superliga, 5. kolo

U TOKU: Partizan - Čukarički 1:2

Strelac: 1:0 Danilo Pantić (10), 1:1 Nikola Stojiljković (42), 1:2 Slavoljub Srnić (4:3)

Žuti kartoni: Ristić, Srnić (Čukarički)

Partizan: Lukač, Vulićević, Petrović, Stanković, B. Ilić, Marković, Drinčić, Pantić, Grbić, Lazović, Škuletić

Čukarički: Ristić, Pjasentin, Ukah, Todorović, Stojiljković, Pavlović, S. Srnić, Regan, Stojković, Bojić, Brežančić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.