Uživo: Crno-beli protiv tradicije i naleta domaćina sa 9:0, Zadar - Partizan 24:20

Izvor: Blic, 20.Jan.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli protiv tradicije i naleta domaćina sa 9:0, Zadar - Partizan 24:20

Košarkaši Partizana gostuju Zadru od 18 časova u 17. kolu ABA lige, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport.

Crno-beli u dobrom raspoloženju došli su u Zadar, posle velike pobede nad CSKA u Areni, predvođeni Bogdanom Bogdanovićem.

Crno-beli se bore i protiv tradicije jer su 2006. poslednji put srušili Zadrane na gostovanju, i zato je trener Duško Vujošević najavio evroligaški pristup meču.

Druga četvrtina: Budi se Bogdanović!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Promašili su u prvom periodu igre crno-beli četiri trojke, što je ispravio Bogdanović na početku nastavka. Onda je posle ukradene lopte poentirao za prilazak na poen zaostatka i Zadrani su zatražili tajm-aut.

Prva četvrtina: Domaćini naoštreni da očuvaju tradiciju

Retko je situacija na tabeli imala ulogu u mečevima ovih rivala u Zadru, što poslednjeplasirani domaćini žele da opravdaju od samog početka. Agresivno igraju, poslali su brzo Bogdanovića i Lovernja na liniju penala, a Sobin je već u uvodnim minutima pet puta šutirao i postigao četiri poena.

Rasplamsala se borba kad je Musli napravio nesportsku ličnu grešku posle nesmotrenošću izgubljene lopte, a onda jei Milutinov otišao na liniju penala i vratio Partizanu prednost, sa 9:8.

Upozoravao je Vujošević na Lorensa, ali je on dobio prostor za trojku što je iskoristio, a nadovezao se Đugum sa linije penala, a zatim i Batur za seriju 7:0 i prvi tajm-aut Vujoševića. Dejvis je nastavio niz za 17:11, a krizu je na kratko prekinuo Kinsi ukradenom loptom i poenima sa linije penala. Zadar je bio bolji u ofanzivnom skoku, crno-beli su iz igre postigli samo šest poena, pa je rezultat prve deonice bio 19:15.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crno-beli protiv tradicije i naleta domaćina sa 9:0, Zadar - Partizan 28:26

Izvor: Blic, 20.Jan.2014

Košarkaši Partizana gostuju Zadru od 18 časova u 17. kolu ABA lige, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport...Crno-beli u dobrom raspoloženju došli su u Zadar, posle velike pobede nad CSKA u Areni, predvođeni Bogdanom Bogdanovićem...Crno-beli se bore i protiv tradicije jer su 2006. poslednji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.