Uroš Trifunović: Derbi se igra sa emocijama

Izvor: B92, 08.Dec.2022, 14:38

Uroš Trifunović: Derbi se igra sa emocijama

Partizan i Crvena Zvezda od 20:30 časova igraju prvi derbi u Evroligi u Štark areni.

Dani iščekivanja, teških treninga i analize, dočekao se meč koji koji može da bude prekretnica čitave sezone.

 Na crno-belima je da pokažu da imaju šampijonsku genetiku.

"Derbi... Šta da kažem, igra se emocijama, srcem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbrana i borba, to je to. Derbi je posebno rivalstvo, posebna utakmica, nemam ja šta posebno da objašnjavam, svi znaju. Spremni smo, rekao sam da je to derbi i da je uvek duel sa Zvezdom poseban zbog rivalstva, ali to je u suštini meč kao svaki drugi. Mi moramo da imamo isti pristup protiv svakoga, daćemo sve od sebe da uđemo u niz pobeda", izjavio je Uroš Trifunović za Mozzarsport.

Najvažnije je da su i straci naučili šta znači utakmica između Partizana i Zvezde.

"Derbi nije kao ostale utakmice. Uvek je posebna atmosfera i zbog toga smo svi mi došli u Srbiju, da bismo igrali posebne mečeve, a baš takav je derbi sa Zvezdom. Na nama je da odigramo najbolje što umemo, slušamo savete sa klupe i borimo se. Moramo da krenemo utakmicu jako, da uspostavimo naš ritam. Kao ekipa radili smo na nekim stvarima prethodnih nekoliko dana, osećam se samouvereno", kaže Zek Ledej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.