Izvor: Pančevac-online.com, 08.Dec.2022, 10:21

PRVI ISTORIJSKI EVROLIGAŠKI DERBI: Da li su navijači spremni za ispit zrelosti? Samo jedan će biti pobednik, ali mogu da izgube svi

Posle 77 godina postojanja dva kluba, beogradski večiti rivali – Partizan i Crvena zvezda odigraće večeras od 20.30 u “Štark areni” prvi košarkaški večiti derbi u okviru Evrolige. Pored pobednika traži se i odgovor na pitanje može li susret “večitih” da prođe bez uvek prisutnih nuspojava koje Evroliga neće tolerisati. Rivali koji su osnovani iste […] The post PRVI ISTORIJSKI EVROLIGAŠKI DERBI: Da li su navijači spremni za ispit zrelosti? Samo jedan će biti pobednik, ali mogu da izgube svi appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI ISTORIJSKI DERBI U EVROLIGI: Da li će navijači položiti ispit zrelosti? Samo jedan će izaći kao pobednik, ali mogu da izgube svi!

Izvor: Pančevac-online.com, 08.Dec.2022

Posle 77 godina postojanja dva kluba, beogradski večiti rivali – Partizan i Crvena zvezda odigraće večeras od 20.30 u „Štark areni“ prvi košarkaški večiti derbi u okviru Evrolige. Pored pobednika traži se i odgovor na pitanje može li susret „večitih“ da prođe bez uvek prisutnih nuspojava...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.