Ulaznice za revanš Partizana i Valete od 300 do 3.000 dinara

Izvor: Blic, 19.Jul.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za revanš Partizana i Valete od 300 do 3.000 dinara

Fudbalski klub Partizan odredio je cene ulaznica za revanš meč sa Valetom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prodaja ulaznica počeće u petak na sajtu Ticketline, dok će na blagajni stadiona to biti moguće samo u ponedeljak od 10 do 18 časova i u utorak od 10 časova do početka meča.

Najjeftinije ulaznice biće za južnu tribinu i koštaće 300 dinara, istok i zapad prodavaće se za 600 a loža za 3.000 dinara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Povezane vesti: Fudbaleri Partizana: Pobeda za Stojkovića Iz minuta u minut: Partizan - Valeta 4:1 Navijačima Partizana na Malti tri puta skuplje karte Babović: Duel sa Valetom dolazi u pravom trenutku Mifsud: Partizanova istorija govori sama za sebe, ali mi verujemo u sebe
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karte za Valetu 300 i 600 dinara

Izvor: Sportal.rs, 19.Jul.2012

Ulaznice za revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između fudbalera Partizana i malteške Valete prodavaće se po cenama od 300 dinara za južnu, odnosno 600 za istočnu i zapadnu tribinu, saopštila je kompanija Ticketline.

Nastavak na Sportal.rs...

Partizan bez Lovrea sedam dana, propušta Valetu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012

Pregled ultrazvukom potvrdio je da je Goran Lovre obnovio povredu primicača na utakmici sa Valetom. Prema prognozi lekara, zadnji vezni Partizana verovatno će propustiti sedam dana, jasno je da neće biti u kombinaciji za revanš sa Maltežanima.. Lovre bi trebalo da se oporavi do narednog petka, trener...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.