Partizan bez Lovrea sedam dana, propušta Valetu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Lovrea sedam dana, propušta Valetu

Pregled ultrazvukom potvrdio je da je Goran Lovre obnovio povredu primicača na utakmici sa Valetom. Prema prognozi lekara, zadnji vezni Partizana verovatno će propustiti sedam dana, jasno je da neće biti u kombinaciji za revanš sa Maltežanima.
Lovre bi trebalo da se oporavi do narednog petka, trener Vladimir Vermezović će moći da računa na njega za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> U trenažni proces se vratio Branko Pauljević, neizvesno je da li će igrati u utorak, dok povreda skočnog zgloba Lazara Markovića nije teže prirode i napadač će danas ponovo na teren.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.