Izvor: MC Bor, 18.Maj.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene još dve osobe iz Bora osumnjičene za napad navijača Partizana

Bor, Knjaževac, 18. maj
Uhapšene još dve osobe koje su učestvovale u napadu na navijače Partizana po povratku iz Bora sa finalne utakmice tog tima u rukometu.
Izvor: Beta
Knjaževačka policija uhapsila je još dvojicu Borana osumnjičene da su sa sugradjaninom A.S. napali kombi sa navijačima Partizana po povratku iz Bora sa finalne utakmice tog tima u rukometu.
Osim A.S. >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << koji je uhapšen u sredu, policijsko zadržavanje od 48 sati juče je odredjeno i za P.A. i P.M.
A.S. se sumnjiči da je 13. maja oko 20.30 sati svojim vozilom marke 'Audi A3" iz Bora povezao tri osobe čiji identitet još nije utvrdjen i na putu Zaječar - Knjaževac preprečio put kombiju u kome se nalazilo 12 navijača crno-belih iz Niša.
'Osumnjičeni su u zaustavljen kombi ubacili više upaljenih baklji, aputnike koji su istrčali iz vozila udarali drvenim palicama', saopštila je policija.
Tri putnika iz kombija zadobila su teže telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.