Ubedljiv poraz Partizana u Ljubljani

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz Partizana u Ljubljani

Košarkaši Partizana izgubili su danas u Ljubljani od Olimpije sa 58:87 (18:22, 15:23, 12:17, 13:25) u četvrtom kolu Jadranske lige.

Partizan posle četiri kola regionalnog takmičenja ima dve pobede i dva poraza, dok je Olimpija danas stigla do trećeg trijumfa.

Najefikisaniji u pobedničkoj ekipi bio je Blaž Mahković sa 19 poena, dok je 10 dodao Gregor Horvat. U ekipi Partizana bolji od ostalih i jedini sa dvocifrenim učinkom bili su Edo Murić sa 17 i Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Gagić sa 14 poena.

Partizan je dobro parirao Olimpiji na početku meča kada su se ekipe smenjivale u vođstvu, ali je to bilo sve što je ekipa Duška Vujoševića mogla da uradi u Ljubljani.

Sredinom druge deonice Olimpija je stigla do sedam poena prednosti, da bi na veliki odmor otišla sa 12 poena razlike.

U drugom poluvremenu prednost Olimpije je rasla da bi u finišu meča iznosila i maksimalnih 30 poena.

U narednom kolu Jadranske lige Partizan dočekuje Metalac, dok Olimpija gostuje Mega Vizuri.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.