Crno-beli popravili utisak – Partizan bolji od Drave

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 16:34

Crno-beli popravili utisak – Partizan bolji od Drave

Fudbaleri Partizana upisali su drugu pobedu na pripremama u Sloveniji, jer su sa 3:0 savladali ekipu Drave.

Andrija Pavlović je bio strelac dva gola u 62. i 89. minuutu meča, dok je konačan rezultat postavio Siniša Saničanin u 93. minutu.

Partizanu je ovo druga pobeda na pripremama, posle trijumfa nad ekipom Pesnice od 5:0.

Sledeću utakmicu fudbaleri Partizana će poslednju utakmicu na pripremama u Sloveniji igrati protiv Šturma iz Graca 14. jula. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Fudbaleri Partizana su bili bolji u prvom delu utakmice, lopta je uglavnom bila na polovini Drave, crno-beli su ređali napade, ali do gola nije bilo. Vredno pomena su šanse Pantića i Kanutea čije su lopte išle ka golu Drave, Kanute je pogodio i stativu, ali to je bilo sve od Partizana u prvih 45 minuta Još jednom se pokazalo da je Kanute dobro pojačanje Partizana što se videlo u prvom delu utakmice.

Imala je i Drava svoje šanse, preko napadača Šalamuna i Đuhadina, ali se istakao Aleksandar Jovanović koji je pokazao da je odličan golman.

Kao i protiv ekipe Pesnice, Partizan je i sada odigrao mnogo bolje u drugom poluvremenu. Igor Duljaj je promenio skoro kompletnu postavu koja je bila bolja na terenu od ove iz prvog dela meča.

Mnogo više šansi od strane fudbalera Partizana smo videli u drugom delu meča, a gol u mreži Drave smo videli u 62. minutu meča kada je Andrija Pavlović pogodio donji levi ugao gola Drave.

Potom su usledili novi napadi Partizana, ali je na golu Drave blistao Horvat zbog kojeg ekipe iz Ptuja nije izgubila obu utakmicu sa ubedljivijim rezultatom.

I kada su svi mislili da će se utakmica završiti sa 1:0, Andrija Pavlović je upisao još jedan gol na ovoj utakmici, tako što je oduzeo loptu defanzivcima Drave i izašao sam ispred golmana i pogodio mrežu po drugi put na ovom meču, a to se desilo u 89. minutu meča.

Tu nije bio kraj dešavanjima na ovom meču, u trećem minutu nadoknade posle kornera sa desne strane u kaznenom prostoru je najbolji bio Siniša Saničanin koji je glavom pogodio desni ugao gola Drave i tako postavio konačan rezultat meča, Partizan – Drava 3:0.

Crno-beli su popravili utisak u odnosu na utakmicu protiv Bohemijansa, ali moramo reći da se ovo radi o ekipi koja igra u trećoj ligi Slovenije.

Partizan do kraja priprema u Sloveniji će odigrati utakmicu protiv Šturma u Gracu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.