Jaka Blažič razbio Partizan – šampion doživeo treći poraz!

Izvor: B92, 20.Nov.2023, 17:47

Jaka Blažič razbio Partizan – šampion doživeo treći poraz!

Košarkaši Partizana doživeli su šesti uzastopni poraz od Cedevita Olimpije u Ljubljani, ovog puta rezultatom 95:91 u meču 8. kola ABA lige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEH ZA PARTIZAN: Povredio se Aleksa Avramović i napustio teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023

Nevolja u Ljubljani...KK Partizan igra meč 8. kola regionalne ABA lige na gostovanju ekipi Cedevita Olimpije. Crno-beli su doživeli peh u prvom poluvremenu...Na samom startu druge četvrtine Aleksa Avramović je zadobio udarac od kojeg mu je ostao raskrvavljen nos...Pokušali su da mu ukažu prvu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ljubljana definitivno neosvojiva tvrđava za Partizan, bivši zvezdaš matirao crno-bele

Izvor: Danas, 20.Nov.2023

Košarkaši Partizana pretrpeli su i treći ovosezonski abaligaški poraz. Ponovo se Cedevita Olimpija ispostavila kao nepobediva ekipa u Ljubljani. Nošena Jakom Blažičem, nekadašnjim zvezdašem, ekipa Simonea Pjaniđanija napravila je veliko iznenađenje (95:91).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.