Partizan rešio slučaj Gajdobra – Hercegovci ponosni, Obradović o odrađenoj utakmici

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 19:59

Partizan rešio "slučaj Gajdobra" – Hercegovci ponosni, Obradović o odrađenoj utakmici

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su pobedili Hercegovac iz Gajdobre 92:67.

Partizan će polufinalu igrati sa Vojvodinom, koja je napravila iznenađenje, pošto je izbacila Megu 100:92.

Crno-beli su imali dostojnog protivnika, koji ih je u prvom poluvremenu dobro mučio, ali je aktuelni šampion Jadrana pokazao razliku u kvalitetu i na kraju rutinski slavio sa plus 25.

Crno-beli su imali petoricu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvocifrenih igrača, koje je predvodio Tristan Vukčević sa 15 poena.

Odličnu partiju imao je Balša Koprivica sa dabl-dabč učinkom od 13 poena i 14 skokova, sve je ispratio Zek Ledej sa 12, dok su Aleksa Avramović i Frenk Kaminski postigli po 11, a Uroš Trifunović 10 poena.

U borbenom sastvau Hercegovca istakli su se Dragan Marić i Miloš Dimić, koji su postigli po 14 poena.

Trener Partizana Željko Obradović nije bio zadovoljan igrom svog tima, navodeći da nije to nije bila dobra igra, več odrađivanje posla.

Sa druge strane, strateg Hercegovca Aleksandar Komnenić bio je ponosan na svoj tim, koji je uspeo da dođe na završni Kup Radivoja Koraća u nizu.

Sva dešavanja iz Niša mogli ste da pratite u LIVE BLOGU na B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđušić: Nismo nikoga potcenili, protiv nas su svi maksimalno motivisani

Izvor: B92, 15.Feb.2024

Košarkaši Partizana uspeli su da se plasiraju u polufinale Kupa Radivoja Koraća...Aktuelni šampion ABA lige je u četvrtfinalu savladao ekipu Hercegovca iz Gajdobre sa 92:67...Posle utakmice svoje impresije je izneo košarkaš Partizana Danilo Anđušić..."Pre svega bi čestitao ekipi Gajdobre na...

Nastavak na B92...

Vučić iz Minhena poručio: Glavna vest smrt Navaljnog VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 19:40

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Minhena gde učestvuje na 60. Minhenskom bezbednosnom forumu...On se u Minhenu sastao sa mnogim svetskim zvaničnicima...Na početku svog obraćanja on je podsetio da je danas imao važne sastanke sa brojnim zvaničnicima..."Danas naporan dan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.