Anđušić: Nismo nikoga potcenili, protiv nas su svi maksimalno motivisani

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 23:32

Anđušić: Nismo nikoga potcenili, protiv nas su svi maksimalno motivisani

Košarkaši Partizana uspeli su da se plasiraju u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Aktuelni šampion ABA lige je u četvrtfinalu savladao ekipu Hercegovca iz Gajdobre sa 92:67.

Posle utakmice svoje impresije je izneo košarkaš Partizana Danilo Anđušić.

"Pre svega bi čestitao ekipi Gajdobre na dobroj utakmici. Igrali su tri četvrtine jako dobro, zaslužili su da uživaju u ovakvom ambijentu posle plasmana na Kup. Za nas jako bitna pobeda, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << idemo dalje, igračemo tri utakmice u tri dana, sutra je novi meč, verujem da neće biti lako", rekao je Anđušić.

O narednom protivniku ekipi Vojvodine.

"Vojvodina je baš dobro sastavljen tim, igraju dobru košarku što su pokazali protiv Mege, niko to nije očekivao da tako lako dođu do pobede, imali su u jednom trenutku i preko 20 razlike i to dovoljno pokazuje koliko sutra moramo da budemo ozbiljni".

Jeste li očekivali ovako tvrdu utakmicu, posebno u prvom poluvremenu.

"Znamo da su si maksimalno motivisani protiv nas, i da u nekim trenucima neke ekipe pružaju i više nego što mogu. Naravno da smo bili spremni i pokušavali smo da uđemo u utakmicu koncetrisano i spremno, tako treba da bude za sve utakmice, odlepili smo se na početku i tu prednost uspeli da sačuvamo do kraja meča".

Da li ste potcenili ekipu Hercegovca.

"Nije nije. Razlika je evidentna, ali ne smemo da uđemo podcenjvački u utakmicu".

Šta Partizana treba sutra da uradi kako bi došao do pobede.

"Bolji protok lopte, u drugom poluvremenu je bilo bolje u ovom meču i samim tim smo ostvarili razliku, Protiv Vojvodine treba da uđemo jako od starta i da kontrolišemo utakmicu", smatra Danilo Anđušić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.