UŽIVO Partizan ispustio prednost – Efes se vratio u egal

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 20:07

UŽIVO Partizan ispustio prednost – Efes se vratio u egal

Košarkaši Partizana su savladali Efes 100:90 u "Beogradskoj areni", u okviru 27. kola Evrolige.

Crno-beli se sada nalaze na 10. mestu u elitnom takmičenju sa 13 pobeda i 14 poraza, dok je Efes 14. sa skorom 11-16.

Partizan je na krilima Alekse Avramovića došao do veoma bitne pobede.

Crno-beli su u prvom susretu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa ekipom iz Istanbula, poraženi u gostima, u okviru 10. kola Evrolige sa 100:94, posle neizvesne završnice.

Najefikasniji kod Partizana bio je upravo Avramović sa 30 poena, dva skoka i tri asistencije, pratio ga je Zek Ledej sa 21 poenom i osam skokova, a dvocifreni su bili Kevin Panter sa 16 i Danilo Anđušić 15 poena.

U redovima Efesa, Vil Klajburn je bio najefikasniji sa 17 poena i četiri skoka, pratio ga je Tibor Plajs sa 13, a dvocifreni su bili Šejn Larkin sa 11 poena, pet skokova i šest asistencija, kao i Tajrik Džouns sa 10 poena i četiri skoka.

Utakmicu iz "Beogradske arene", između Partizana i Efesa pratite UŽIVO putem live bloga B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.