UŽIVO: Partizan - Nefči 0:0

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Nefči 0:0

Partizan i Nefči, za sada, bez golova. Nekoliko udaraca ka golu Nefčija, gosti imali jednu dobru šansu. Inter i Rubin ponovo egal - 2:2.

Na stadionu Partizana je oko 10.000 gledalaca.

TOK UTAKMICE

- PRVO POLUVREME -

Prvi minuti protiču u takozvanom "ispitivanju snaga". Gosti iz Azerbejdžana, koji u svojim redovima imaju čak osmoricu stranaca, igraju visok presing, odnosno pomerili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su odbranu daleko od svog gola.

4. minut: Prvi udarac ka golu Saše Stamenkovića, čuvara mreže Nefčija. Probao je Saša marković sa ivice šesnaesterca, ali daleko iznad gola.

7. minut: Aleksandar Mitrović je oprobao udarac sa više od 20 metara, ali je lopta otišla pored desne stative gola Nefčija.

14. minut: Odličan napad Partizana, koji su počeli Lazevski i Lazar Marković, lopta je došla do Nemanje Tomića, koji je šutirao sa ivice šesnaesterca po zemlji, ali je Stamenković odbranio. U kontranapadu, Nefči je imao dobru poziciju, ali je udarac Vobeja izblokiran.

- Rubin iz Kazanja je poveo protiv Intera u Milanu! Bio je dosuđen penal za Rubin, a iz drugog pokušaja je savladan Samir Handanović.

25. minut: Lopta je gotovo konstantno u posedu igrača Partizana, ali nema još one probojnosti kroz sredinu. Zato je Saša Marković ponovo probao sa distance, opet neprecizno. Na južnoj tribini je iskatnut uvredljiv transparent posvećen golmanu Nefčija i bivšem čuvaru mreže Crvene zvezde: "Nosati majmun živi u Azerbejdžanu, u ciganskom dresu došao je po bananu".

29. minut: Velika šansa za Nefči posle kornera! Glavom je probao Ramos, Stojković je odbranio nogama, a potom je probao iz naleta Sadigov, ali je izblokiran.

36. minut: Prvi žuti karton na utakmici. Prestrogo je sudija Libor Kovarik iz Češke sankciniosao start Saše Markovića. Videlo se da je išao na loptu, a ne na nogu igrača Nefčija.

39. minut: Opasnost pred golom Partizana pravo niotkuda. Na mestu je bio Miloš Ostojić, koji je glavom sklonio loptu u korner. Peti udarac iz ugla za goste.

40. minut: Drugi žuti karton na meču. Ramos je zbog prigovora upisan u sudijsku beležnicu.

41. minut: Dobar solo prodor Lazara Markovića, ali loša završnica. Šutirao je slabo, a mogao je da prosledi loptu do Saše Ilića. U nastavku, posle kornera, gužva pred golom Nefčija, malo i panike, ali su se gosti odbranili.

- Inter je izjednačio protiv Rubina, sada je 1:1. Strelac Livaja.

45. minut: Udarac Bertučija sa više od 25 metara. Snažno i neprecizno. To je ujedno bilo i poslednje u prvom poluvremenu.

- DRUGO POLUVREME -

Početak drugog poluvremena preslikan prvom. Partizan ima loptu u nogama, ali još nema prave, izgrađene akcije.

53. minut: Rasplamsala se borba na stadionu na Topčiderskom brdu. Igra se brže, doduše više se i greši.

55. minut: Centrirao je Miljković, Stamenkoviću je lopta ispala iz ruku, ali nije bilo nikog da kazni propust golmana Nefčija. U nastavku akcije, Saša Marković je raspalio sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla iznad prečke gola Nefčija.

60. minut: Dobra akcija Partizana, Saša Marković je proigrao Mitrovića, bila je to mala jača lopta za napadača Partizana, pa je Igor Mitreski uspeo da izblokira pokušaj Mitrovića. Da je lopta bila bolja, Mitrović bi izbio sam pred Stamenkovića.

63. minut: Novi napad Partizana. Saša Ilić je pronašao Lazara Markovića, koji je glavom dodao do Mitrovića, ali opet udarac preko gola. Prva izmena u Partizanu: umesto Saše Markovića ušao je Miloš Jojić.

65. minut: Komična intervencija Stamenkovića. U nameri da je ispuca u polje, poslao ju je u korner!

73. minut: Drugi žuti karton za Nefči. Bertuči je oborio Lazara Markovića sa leđa. Druga izmena u Partizanu: umesto Mitrovića, ušao je Stefan Šćepović. Vermezović ne menja formaciju 4-3-2-1.

74. minut: Žuti karton i za Stamenkovića zbog odugovlačenja.

82. minut: Lazar Marković je potpuno van forme. Lopta ga uopšte ne sluša, a kad ima protivničkog igrača pred sobom ne može da ga prođe.

SASTAVI:

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Ivanov, Ostojić, Lazevski, Medo, Tomić, Saša Marković (od 64. minuta Jojić), Saša Ilić (kapiten), Lazar Marković, Mitrović (od 74. minuta Stefan Šćepović).

NEFČI: Stamenković, Gulijev, Mitreski, Bertuči, Šukurov, Sadigov, Flavinjo (od 79. minuta Abdulajev), Vobej (od 88. minuta Mehtijev), Ramos, Imamverdijev (od 58. Seidov), Kanales.

(MONDO - foto: AP i Beta, autor Branislav Božić)
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KRAJ: Partizan - Nefči 0:0

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012

Partizan i Nefči odigrali bez golova. Tomić propustio šansu utakmice u sudijskoj nadoknadi. Gužva na kraju meča, na meti igrača Partizana Stamenković. Inter i Rubin 2:2...Na stadionu Partizana je oko 10.000 gledalaca...TOK UTAKMICE..- PRVO POLUVREME -..Prvi minuti protiču u takozvanom "ispitivanju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.