UŽIVO: Partizan - Crvena zvezda 35:28, 19. minut

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Crvena zvezda 35:28, 19. minut

Crno-beli žele da izjednače rezultat u finalnoj seriji Superlige Srbije Samo dva dana posle prvog meča finala plej-ofa Superlige Srbije, vreme je za novi duel "večitih" rivala. Košarkaši Partizana u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju ekipu Crvene zvezde, sa željom da se revanširaju za prethodno pretrpljen poraz u gostima (98:94).Crno-beli su u finišu uspeli da poljuljaju sigurnost u igri ekipe Milana Tomića, ali ne i da slave. Motiv više vide u svojim navijačima, pred kojima se večeras bore za 1:1 u finalnoj seriji.Sva dešavanja sa ovog meča možete pratiti iz minuta u minut na sajtu "Novosti".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama! "Pakao" u dvorani, Zagorac trojkom doneo izjednačenje!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2019

Drama u "Pioniru" u velikoj vrućini...Nakon dve odigrane utakmice u finalnoj seriji Super lige Srbije, rezultat je 1:1. Partizan je večeras slavio sa 73:72 u dramatičnoj završnici nakon trojke meč-vinera Radeta Zagorca!..Partizan i Crvena zvezda su jako loše počeli drugu utakmicu finala plej-ofa....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.