Drama! Pakao u dvorani, Zagorac trojkom doneo izjednačenje!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama! "Pakao" u dvorani, Zagorac trojkom doneo izjednačenje!

Drama u "Pioniru" u velikoj vrućini.

Nakon dve odigrane utakmice u finalnoj seriji Super lige Srbije, rezultat je 1:1. Partizan je večeras slavio sa 73:72 u dramatičnoj završnici nakon trojke meč-vinera Radeta Zagorca!

Partizan i Crvena zvezda su jako loše počeli drugu utakmicu finala plej-ofa. Ni jedni, ni drugi nisu mogli da pogode za tri poena, a velika vrućina u dvorani "Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nikolić" je dovela do pomenute loše igre oba rivala.

Crno-beli su imali seriju od 8:0, a sjajno su igrali Stefan i Nikola Janković koji su napravili prednost koja je na kraju prve deonice bila +8 (17:9).

I nastavak je doneo loš šut i jednih i drugih, u jednom trenutku su obe ekipe imale 0/20 za tri poena, a igralo se u serijama, nakon što je Zvezda stigla do -2 preko Riversa, Partizan je novom serijom stigao do +10.

Pejdž je bio taj koji je pogodio prvu trojku na utakmici, Simanić je uzvratio, pa Pejdž pogodio novu. Nakon penal završnice Crvena zvezda smanjuje prednost i nakon 20 minuta bilo je 36:29.

Nastavak je doneo daleko bolju igru Crvene zvezde mts.

Davidovac je bio taj koji je pokrenuo Zvezdu, već je istakao kandidaturu da bude i MVP finalne serije. Doneo je Zvezdi izjednačenje, a nakon trojke Berona bilo je 38:41.

Beron je u potpunosti proigrao, nakon egala usledila je nova njegova trojka za 44:47 pred kraj treće deonice, a u poslednju četvrtinu ušlo se nesportskim faulom Lazića nakon čega je Partizan vezao četiri poena za izjednačenje.

Da ćemo gledati dramu bilo je jasno kako je odmicala poslednja četvrtina, Zvezda je vrlo rano izašla iz bonusa, pa se moglo naslutiti i da ćemo gledati penal završnicu i da će i ovaj meč trajati preko dva sata.

Veličković je pogodio bitnu trojku za Partizan, ali je vratio Davidovac, pa je Zvezda ponovo povela. Nakon dobre igre Fajea u napadu i odbrani, Zvezda dolazi i do +5 u samoj završnici!

Partizan je imao problema sa slobodnim bacanjima i ovog puta, Pejdž i Nikola Janković su promašili po jedno, ali su spustili prednost Crvene zvezde na samo -2 na ulasku u poslednja dva minuta.

Jedan koš u sledećem minutu i to prvi Radeta Zagorca za izjednačenje, a onda je usledila penal završnica. Partizan je okrenuo vodenicu na svoju stranu nakon faula Majkla Odža, a Nikola Janković je pri rezultatu 70:70 otišao na liniju za slobodna bacanja na 28 sekundi do kraja.

Nije pogodio, na drugoj strani Faje pogađa za prednost Crvene zvezde na samo 6 sekundi do kraja duela nakon što je pokupio promašaj Filipa Čovića.

Ipak, pitao se Rade Zagorac, trojkom na 3 sekunde do kraja digao je "Pionir" na noge za pobedu Partizana!

Pejdž najbolji sa 19 poena u Partizanu, Nikola Janković je imao 13, a Rade Zagorac 5, sve u poslednja dva minuta. Faje najbolji u Zvezdi sa 14, Davidovac 11 na drugoj strani.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekonomac stigao do nove titule!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019, 11:42

Dominacija Ekonomca je i dalje aktuelna...Klub malog fudbala Ekonomac osvojio je 11. titulu prvaka države, pošto je u sredu uveče u odlučujućoj, trećoj utakmici finala plej-ofa Prve futsal lige u Kragujevcu pobedio ekipu Novog Pazara sa 8:2...Trostruki strelac za domaći tim bio je Igor Rafael...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.