UŽIVO: Partizan - Asesoft  46:42 (23. minut) Odlični crno-beli

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Asesoft 46:42 (23. minut) Odlični crno-beli

Košarkaši Partizana od 18 časova dočekuju rumunski Asesoft u okviru petog kola Evrokupa. Gosti važe za jedno od najprijatnijih iznanđenja ove sezone, dok crno-belima "gori pod nogama". Ova utakmica je biti ili ne biti za četu Duška Vujoševića, jer u slučaju poraza ne postoji ni teoretska šansa za plasman u narednu rundu. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz "Pionira".

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od glavnih aduta "parnog valjka": Milan Mačvan

 

Zastala je knedla u grlu navijačima, a verovatno, daleko više, predstavnici kluba, kada je Milan Mačvan napustio parket na meču ABA lige protiv MZT iz Skoplja. Mislili su da je povreda obnovljena i da ga čeka duža pauza, ali se, srećom, povreda nije ozbiljnije prirode, te će Mačvan večeras biti u stroju.

 

21. minut - Marinković nastavlja da rešeta, ali su gosti iskoristili oba napada na startu trećeg perioda.

20. minut - Odličan finiš druge četvrtine srpskog šampiona. Četa Duška Vujoševića na poluvreme odlazi sa pet poena suficita - 43:38.

17. minut - Marinković vezuje pet poena i vraća prednost Partizanu - 40:36.

16. minut - Milutinov je pogodio tri penala i prekinuo seriju gostiju od 9:0.

14. minut - Gosti iz Ploeštija prvi put vode. Hejs je pogodio trojku, a Kuper u sledećem napadu povećava prednost - 36:32

13. minut - Gosti uspevaju da stignu do izjednačenja, ali Andrić dalekometnim hicem donosi novu prednost svom timu. Milutinov sa linije za slobodna bacanja povrećava razliku. 

10. minut - Braun pogađa sa zvukom sirene i smanjuje prednost Partizana na samo dva poena. Prva četvrtina je završena.

9. minut - Gagić je pogodio uz faul, ali promašio slobodno bacanje za dvocifrenu prednost (25:16). Lukauskas ubacuje trojku i tako ne dozvoljava crno-belima da se odlepe - 25:19.

7. minut - Milan Mačvan je ušao na parket i odmah pogodio "fejdovej". Di Braun smanjio je prednost, ali je Mačvan u sledećem napadu ubacio "2+1".

5. minut - Flauers poravnava rezultat (7:7), ali Partizan poenima Murića i Gagića stiže do najveće prednosti - 14:7.

3. minut - Marinković istrčava kontru i postiže "laganu dvojku". Labović postiže pet uzastopnih poena i smanjuje vođstvo Partizana.

1. minut - Utakmica je počela. Milutinov zakucava za početno vođstvo crno-belih, Vanja Marinković u sledećem napadu pogađa trojku (5:0).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.