UŽIVO: Mladost - Partizan 0:0

Izvor: Mondo, 05.Okt.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Mladost - Partizan 0:0

U poslednjem meču osmog kola Jelen Superlige u Lučanima se sastaju Mladost i Partizan.

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana imaju priliku da se pobedom u Lučanima izjednače sa vodećom Vojvodinom na čelu Jelen Superlige, ali uz utakmicu manje (protiv OFK Beograda).

Povratnik u najviši rang domaćeg fudbala dobro je startovao i posle sedam utakmica imas deset bodova, tako da crno-belima neće biti lako, posebno jer su u četvrtak igrali meč Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Evrope u kojem su kao gosti poraženi od grčkog Asterasa.

MLADOST: Krznarić - Petrović, Golemić, Milunović, Zonjić - Gavrić, Radin, Jovanović - Milosavljević, Frajdej, Adamović.

PARTIZAN: Lukač - Volkov, Stanković, Ćirković, Vulićević - Pantić, Marković, B. Ilić, Grbić - Lazović, Škuletić.

TOK UTAKMICE:

- Prva šansa viđena je u 5. minutu, kada je golman domaćih uspešno, "paradom", zaustavio snažan šut Škuletića sa ivice kaznenog.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽIVO: Mladost - Partizan 0:1

Izvor: Mondo, 05.Okt.2014

U poslednjem meču osmog kola Jelen Superlige u Lučanima se sastaju Mladost i Partizan...Foto: MN Press..Fudbaleri Partizana imaju priliku da se pobedom u Lučanima izjednače sa vodećom Vojvodinom na čelu Jelen Superlige, ali uz utakmicu manje (protiv OFK Beograda)...Povratnik u najviši rang domaćeg...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.