UŽIVO: Bomba Zdjelara, Partizan ubedljiv protiv Vojvodine

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Bomba Zdjelara, Partizan ubedljiv protiv Vojvodine

Fudbaleri Partizana u derbiju kola dočekuju “lale”. Krvava uvertira ubistvo jednog od viđenijih “grobara” u petak uveče Fudbaleri Partizana i Vojvodine na stadionu u Humskoj igraju derbi 15. kola Superlige Srbije, ali, nažalost, neće biti iznenađenje ukoliko pogledi navijača više budu usmereni na tribine nego na fudbalski teren.Naime, meć beogradskog i novosadskog kluba imao je krvavu uvertiru >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u petak uveče, kada je u beogradskom naselju Šumice ubijen jedan od viđenijih “grobara” i nekadašnji vođa grupe “Alkatraz” Ljubomir Marković Kića.Iako nema nikakvih informacija o razlozima Markovićevog ubistva, mediji spekulišu da je u pitanju nastavak sukoba zaraćenih frakcija Partizanovih navijača, a utemeljenje imaju u tome što je upravo grupa okupljena oko Kiće u sredu, tokom utakmice protiv Čukaričkog na Banovom brdu, stajala odvojeno od ostatka navijača sa juže tribine i celim tokom meča nije navijala.Partizan u okršaj sa Vojvodinom ulazi “izranjavan” porazima od Voždovca, lučanske Mladosti i Čukaričkog. U poslednja četiri ligaška meča izabranici Sava Miloševića ostvarili su samo jedan trijumf i protiv Novosađana će pokušati da se vrate na trijumfalni put i naprave dobru uvertiru za četvrtak i gostovanje Mančester junajtedu u 4. kolu Liga Evrope.Dešavanja s meča u Humskoj pratite iz minuta u minut u tekstualnom prenosu na sajtu "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OVO NISI ZASLUŽIO! SAD SVE GUBI SMISAO: Navijači Partizana razvili TRANSPARENTE za ubijenog Ljubomira Markovića (FOTO)

Izvor: Kurir, 02.Nov.2019

Fudbaleri Partizanai Vojvodine igraju meč 15. kola Super lige Srbije na stadionu u Humskoj na kojem je mali broj navijača posle ubistva jednog od vođa Ljubomira Markovića Kiće.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.