UZIMAJU STVAR U SVOJE RUKE: Partizan povlači RADIKALAN potez u meču protiv Radničkog (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZIMAJU STVAR U SVOJE RUKE: Partizan povlači RADIKALAN potez u meču protiv Radničkog (FOTO)

Poučeni iskustvom.

Iščekujući delegiranje sudije za nedeljni prvenstveni meč sa Radničkim, Partizan je rešio da postavi svojevrsni "video-nadzor", kako same utakmice, tako i sudija, koji budu delili pravdu na "Čairu", saznaje Telegraf.

Nezadovoljni arbitražom u prethodnim utakmicama Superlige, a ponajviše u Večitom derbiju, crno-beli su se odlučio na radikalne mere.

Kako se saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Humskoj su izuzetno nezadovoljni arbitražom, pa smatraju da se odluke na Derbiju i još nekolicini mečeva mogle da utiču ili direktno uticale na rezultate. Otuda će u Niš kompletna svita operativaca sa kamerama i oni će imati zadatak da snimaju i sam tok meča, a posebno glavnog i pomoćne sudije, kako bi u slučaju ponavljanja spornih odluka, imali adekvatne dokaze.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ništa ne prepušta slučaju, radikalna mera pred put u Niš!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018

U Humskoj smatraju da je kap prelila čašu, otuda i najava radikalne mere pred gostovanje Radničkom u Nišu...Fudbalere Partizana za vikend čeka novo iskušenje, pošto će u okviru 10. kola Super lige gostovati drugoplasiranom timu na tabeli...Duel Radničkog iz Niša i Partizana predstavljaće direktan...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan nosi SVOJE kamere na meč u Nišu!

Izvor: OkRadio.rs, 27.Sep.2018

Uprava Partizana, reagujući na suđenje na "večitom derbiju" sa Crvenom zvezdom, donela je neobičnu odluku. Crno-beli će u nedelju od 19 časova igrati protiv Radničkog u Nišu utakmicu 10. kola Superlige, a na njoj će imati svoje kamere.   Te kamere snimaće ne samo utakmicu, već i pomoćne...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.