Partizan ništa ne prepušta slučaju, radikalna mera pred put u Niš!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ništa ne prepušta slučaju, radikalna mera pred put u Niš!

U Humskoj smatraju da je kap prelila čašu, otuda i najava radikalne mere pred gostovanje Radničkom u Nišu.

Fudbalere Partizana za vikend čeka novo iskušenje, pošto će u okviru 10. kola Super lige gostovati drugoplasiranom timu na tabeli.

Duel Radničkog iz Niša i Partizana predstavljaće direktan okršaj za poziciju na tabeli (oba tima imaju po 20 bodova), a crno-beli pred put na jug Srbije imaju poseban plan.

Zbog dešavanja na 158. "večitom" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << derbiju, ali i na utakmicama koje su prethodile duelu sa Crvenom zvezdom, Partizan će u Niš krenuti sa svojim kamerama koje će pratiti svaki potez glavnog arbitra, piše "Telegraf".

Sudijska komisija FSS tek treba da delegira arbitre za utakmice 10. kola Super lige, ali u Partizanu očito smatraju da je neophodno da se u Nišu zaštite dodatnim kamerama koje će biti posvećene sudijama.

Radi se o nezvaničnoj informaciji, ali ako znamo da je klupska televizija FK Partizan ovako nešto radila u završnici sezone 2016/17 upravo na "Čairu", jasno je da postoji mogućnost da i sada crno-beli pribegnu istom rešenju.

Utakmica Radnički - Partizan igra se u nedelju, 30. septembra na stadionu "Čair".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Superliga: Spartak - Voša, Radnički - Partizan, Zvezda čeka Mladost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2018, 10:48

Strasti posle 158. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde još se nisu stišale, a srpski fudbal čeka novi derbi, ovaj put evropski, duel drugoplasiranog Radničkog i crno-belih u Nišu...Ekipa trenera Nenada Lalatovića ispisuje istoriju na početku nove sezone, zabeležen je najbolji prvenstveni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.