UOČI MEČA SA RADOM: Đukić pominjao MIRNOĆU ali i LUDILO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UOČI MEČA SA RADOM: Đukić pominjao MIRNOĆU ali i LUDILO (FOTO)

Fudbaleri Partizana biće gosti na Banjici.

Fudbaleri Partizana igraju u 11. kolu Superlige Srbije protiv Rada na Banjici, a Miroslav Đukić će i sada biti prinuđen da pravi izmene u sastavu tima.

VRAĆA SE NA BANJICU POSLE INCIDENTA: Everton poslao MOĆNU poruku pred gostovanje Radu (FOTO)

SEĆATE LI GA SE? Velikom greškom u elitnom takmičenju odredio svoju sudbinu u Partizanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO+FOTO)

Trener crno-belih veruje da u svojoj ekipi ima igrače koji mogu da zamene Zorana Tošića, ali ističe da očekuje reakciju tima posle meča sa Napretkom.

– Posle remija sa Napretkom očekuje nas nova teška utakmica protiv ekipe koja će pokušati da se odbrani i brzim kontranapadima da nas ugrozi. Rad je kvalitetna ekipa, ali velika je razlika kada igraju protiv nas ili protiv drugih ekipa. Protiv ostalih žele posed lopte, a protiv nas će verovatno igrati zatvoreno i čekati šansu iz kontranapada - rekao je Đukić.

Trener crno-belih protiv Građevinara, uz ranije povređenog Kosovića, neće moći da računa na Zorana Tošića i levog beka Nemanju Miletića.

– Na Tošića ne možemo da računamo na duži period. Dobra vest je da će Suma biti u konkurenciji za sastav tima. Antonov je prirodna zamena za Miletića, a videćemo ko će zameniti Tošića. Nema kukanja, mi smo Partizan. Janković i Đuričković mogu da zamene Tošića i da nam donesu dosta na toj poziciji.

Đukić od svog tima pre svega očekuje da popravi igru u napadu.

– Očekujem da ekipa reaguje posle remija sa Napretkom i da bude mirnija u ofanzivi, da stvorimo više prilika i postignemo golove. U prošloj utakmici smo ušli u neko ludilo u napadu i nismo uspeli da odigramo kako treba. Iz mirnoće moramo tražiti igru, kroz koju ćemo dolaziti do golova. Ponavljam, nije lako nadoknaditi golove Đurđevića i Leonarda iz prošle sezone, ali mislim da imamo kapacitet, igrače sa dosta kvaliiteta. U tom segmentu moramo da napredujemo, jer mnogo puta će nas čekati odbrane kao što je bila protiv Napretka. Moramo ubrzati igru u napadu - rekao je Đukić.

Trener Partizana smatra da njegov tim još uvek ne razmišlja o utakmici sa Dinamom iz Kijeva.

TOŠIĆ: Želim da budem deo generacije koja će prezimiti u Evropi (FOTO)

– Da bi odigrali dobro u četvrtak, moramo da odigramo dobro i protiv Rada. Mislim da ekipa neće razmišljati o Kijevu, već će biti koncentrisana na Rad i povratak na pobednički kolosek.

Đukića ne brine mnogo prednost koju je stekla Crvena zvezda.

– Ima još mnogo da se igra. Mi pre svega moramo da se koncentrišemo da popravimo našu igru u napadu, a još uvek ne razmišljamo o pet bodova prednosti koje ima Zvezda - zaključio je Đukić.

Utakmica između Rada i Partizana igra se u nedelju od 19 časova.

NE ŽALE NOVAC: Bogati klub želi da kupi Srbina u januaru (FOTO)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đukić: Očekujem reakciju ekipe protiv Rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2017

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je danas da očekuje reakciju ekipe posle remija protiv Napretka i najavio igru na pobedu protiv Rada na Banjici..."Očekujem da ekipa reaguje, bude mirnija u ofanzivni, stvori prilike i postigne golove. U prethodnoj utakmici smo ušli u neko "ludilo"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.